Амтлаг Монгол ургацын лооль гарсан энэ үед салса хийж дурын хоол, зуушиндаа хольж идээрэй. Энэ салсаг бурритондоо хийж идэх эсвэл чипсний дүрлэг хийх, зүгээр хоолны хачир болгоод идэхэд ч тохиромжтой.
Тайлбар:
х.х – хоолны халбага 15мл
ц.х – цайны халбага 5 мл
Орц:
Улаан лооль – том бол 6, жижгэвтэр бол 9ш
Яншуй – нэг багц
Сонгино – 1ш
Давс – чимх
Хар перц – амтлахаар
Лимон – тал
Хийх заавар:
Улаан лооль, сонгиноо жижиг дөрвөлжин хэлбэртэй хэрчинэ. Яншуйгаа мөн жижиглэнэ.
Бүх орцуудаа хольж сайтар хутгана.
Хүнсний скочоор эсвэл тагаар таглаад, хөргөгчинд 15 минут амраагаад идэхэд бэлэн боллоо.
Хоолны бусад жоруудыг:
Youtube: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Facebook: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Instagram: Home Cook – Гэртээ Тогооч
0 cэтгэгдэлтэй